Podzim v Urban Bloom: Sezónní ART kytice plné barev

Podzim v Urban Bloom: Sezónní ART kytice plné barev

S příchodem podzimu jsme pro vás v Urban Bloom připravili výběr těch nejkrásnějších sezónních květin, které dodají vašim domovům hřejivou atmosféru a syté barvy tohoto ročního období. Pro naše podzimní ART kytice jsme zvolili následující květiny:

Chryzantéma Momoko
Chryzantéma Momoko je známá svými bohatými a jemnými květy, které přinášejí do kytice jemnost a eleganci. Její barvy se pohybují od pastelových růžových po sytější odstíny, což z ní činí ideální volbu pro podzimní aranžmá.

Chryzantéma Bigoudi
Tato odrůda chryzantémy je specifická svými jedinečnými, kontrastními barvami a texturou květů. Chryzantéma Bigoudi přináší do kytice dynamiku a zaujme svými okvětními lístky, které vytvářejí fascinující vzory.

Chryzantéma Spider
Jak už název napovídá, Chryzantéma Spider je charakteristická dlouhými, tenkými okvětními lístky, které připomínají pavoučí nožky. Tato květina přidává do kytice dramatický a moderní prvek, což ji činí jedním z nejoblíbenějších podzimních květů.

Sezónní hortenzie
Hortenzie jsou stálicemi podzimních aranžmá. V tomto období se jejich barvy mění do nádherných, zemitých tónů od růžové po zelenou a hnědou. Tyto květiny dodávají kytici objem a texturu, což je pro podzimní sezónu typické.
Růže sytých meruňkových a vínových odstínů
Syté meruňkové a vínové růže jsou dokonalým doplňkem pro podzimní kytice. Jejich hluboké, bohaté barvy přinášejí do kytice teplo a eleganci, zatímco jejich klasický tvar a vůně zajišťují, že jsou vždy oblíbené.

Přijďte si prohlédnout naše podzimní kytice do Urban Bloom a nechte se okouzlit krásou sezónních květin, které jsme pro vás s láskou vybrali.


Starší příspěvek